2017. október 10., kedd

LOMTALANÍTÁSI AKCIÓ

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. az Önkormányzattal közösen
2017. november 14-én kedden és november 16-án csütörtökön a közszolgáltatás keretében ingyenes közterületi LOMTALANÍTÁSI AKCIÓT szervez.A háztartásokban nap, mint nap keletkező kommunális hulladék mellett selejtezések, nagytakarítások alkalmával, eseti jelleggel nagyméretű, a vegyes hulladéktól külön gyűjtendő, kidobásra szánt bútorok, lomhulladékok is felhalmozódhatnak. Ezek lakossági gyűjtése akciósorozatokkal valósítható meg a leghatékonyabban. Az akció során lehetősége van Rákóczifalva valamennyi ingatlan tulajdonosának, hogy a háztartásában keletkező lomokat, selejtezésre került használhatatlan bútorokat (szék, ágy, szekrény stb.) ingyenesen elszállíttathassa.
A lom hulladék elszállítása az egyes körzetekben az egyéb kommunális hulladék elszállításával azonos gyűjtőnapon történik. Ezért kérjük, hogy 2017. november 14-én kedden és november 16-án  csütörtökön  a szokott módon, a hulladékszállítással megegyező napon helyezzék ki a lom hulladékot.

Felhívjuk továbbá a figyelmüket, hogy a lomtalanítás miatt elképzelhető, hogy néhány utcában a gyűjtőjáratok késni fognak! A kellemetlenségekért elnézést kérünk!

A lomtalanítási akció során NEM adható át, illetve NEM kerül átvételre:
- Építési és bontási hulladék (Elszállítása külön megrendelhető az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. Ügyfélszolgálati irodáján vagy Információs Pontján).
- Veszélyes hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a Hulladékgyűjtő udvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk Ügyfélszolgálati irodáján.)
- Kertgondozásból származó zöldhulladék 
- Elektronikai hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a Hulladékgyűjtő udvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk Ügyfélszolgálati irodáján.)

Kérdéseikkel kapcsolatban keressék bizalommal Ügyfélszolgálatunkat vagy az Információs Pontjainkat!

Szolnoki Információs Pont
5000 Szolnok, József Attila út 85.
Telefon/fax: +36 (56) 511-430, +36 (56) 511-440
Email: hulladek.szolnok@nhsz.hu


Szolnok - Belvárosi Ügyfélközpont
H-5000 Szolnok, Kossuth tér 9.
(Polgármesteri Hivatal épülete)
Telefon:+36 (56) 503-569
E-mail: ugyfelkozpont.szolnok@nhsz.hu


További hasznos információk elérhetők weboldalunkon a www.nhszszolnok.hu oldalon.